Gå til indhold
Velkommen til Padellife - din padelspecialist!
Velkommen til Padellife - din padelspecialist!

Tips og tricks

RSS
 • Kan man spille single i padel?
  marts 17, 2023 Kasper Pedersen

  Kan man spille single i padel?

  Selvom double-formatet er det mest almindelige i padel, er det også muligt at spille single padel - dvs. med én spiller på hver side af nettet. Ønsker du at prøve kræfter med padel 1 vs 1, kan du og din makker booke en singlebane. Alternativt kan I spille single på en doublebane med visse justeringer af reglerne.

  Spillere på alle niveauer kan have stor gavn af at spille single padel. Det giver eksempelvis mulighed for at fokusere på at forbedre et bestemt slag, sin teknik eller udholdenhed. Læs alt om padel i single-format i denne artikel.

  Læs nu
 • Oversigt over padelbaner i Danmark
  marts 20, 2023 Kasper Pedersen

  Oversigt over padelbaner i Danmark

  På jagt efter en padelbane? Padellife kommer til undsætning med denne omfattende oversigt over padeltennisbaner rundt omkring i hele Danmark. Mange af landets største byer har ikke bare 1 eller 2 padelhaller men helt op til 7-8 stykker. Og hvis du søger efter et padel-fix i én af landets mindre byer - ja så er chancerne faktisk også gode for, at du finder en. Der er nemlig allerede over 300 padelbaner i Danmark, og flere er på vej. Se oversigten her og book din næste padelkamp.
  Læs nu
 • Hvornår opstod padel?
  marts 14, 2023 Kasper Pedersen

  Hvornår opstod padel?

  Lær hvordan padel opstod i 1960ernes Mexico, og hvem der egentlig opfandt spillet. Bliv klogere på, hvorfor man i første omgang byggede vægge rundt om padelbanen og få et overblik over padelsportens historie frem til i dag.
  Læs nu
 • Gaveidéer til hende
  marts 20, 2023 Kasper Pedersen

  Gaveidéer til hende

  Står du og skal købe en gave til en pige, der spiller padel, men er du i tvivl om, hvad du skal købe? Vi klæder dig på med masser af gaveidéer til padel-pigen, så du kan finde det bedste padel gear til hende - nemt og hurtigt.
  Læs nu
Liquid error (sections/static-blog line 61): Could not find asset snippets/spurit_dmr_collection_template_snippet.liquid
-- subify Snippet Start -->