Gå til indhold
Velkommen til Padellife - din padelekspert!
Velkommen til Padellife - din padelekspert!

Tips og tricks

RSS
 • Shopping guide: Top 10 padelbat i 2023
  oktober 26, 2023 Kasper Pedersen

  Shopping guide: Top 10 padelbat i 2023

  Hvilke padelbat er de mest populære i 2023? Få svaret her, hvor vi gennemgår top 10 listen over bestsellerne for 2023. Få inspiration til hvilket bat, der skal være dit næste våben på padelbanen, eller brug listen til at få gode gaveidéer til ønskesedlen.
  Læs nu
 • Hvad er padel?
  august 2, 2023 Kasper Pedersen

  Hvad er padel?

  Du har garanteret allerede hørt om padel fra venner, familie eller måske i medierne. Men hvad er padeltennis egentlig, og hvorfor snakker så mange om det? Vi giver dig en kort introduktion til padel, herunder hvordan padel spilles, intro til regler, hvordan padel startede samt hvad du skal bruge.
  Læs nu
 • Padel regler
  august 17, 2023 Kasper Pedersen

  Padel regler

  I denne artikel kan du læse alt om reglerne i padel. Først gennemgår vi de vigtigste grundregler i padeltennis såsom hvordan man server, brug af banens vægge samt scoresystemet i padel. Og bagefter, hvis du vil dykke helt ned i de specifikke padelregler, har vi oversat det komplette regelsæt i padel fra Det Internationale Padelforbund, FIP.
  Læs nu
 • Den store padelordbog
  august 18, 2023 Kasper Pedersen

  Den store padelordbog

  Den store padelordbog samler alle udtrykkene fra padel ét sted, så du altid kan slå en padelterm op, hvis du er i tvivl, når der dukker nye ord op i dit lokale center. For lirens skyld har vi nederst udarbejdet en lille tillægsordbog med de slangudtryk, vi er stødt på i padel community'et.
  Læs nu
 • Gode råd når du bygger en padelbane
  april 2, 2024 Kasper Pedersen

  Gode råd når du bygger en padelbane

  I denne guide giver vi dig en masse gode råd, hvis du skal bygge padelbaner. Hvad koster det? Hvilken placering er god? Hvilke faciliteter omkring banen, skal jeg have? Og hvad med bookingsystem? Få alle svarene i vores ultimative guide til at bygge padelbaner.
  Læs nu
Liquid error (sections/static-blog line 61): Could not find asset snippets/spurit_dmr_collection_template_snippet.liquid
-- subify Snippet Start -->