Gå til indhold
Padellife byder velkommen tilbage til padel - Spar op til 75% her
Padellife byder velkommen tilbage til padel - Spar op til 75% her

Tips og tricks

RSS
 • Hvad er padel?
  august 2, 2023 Kasper Pedersen

  Hvad er padel?

  Du har garanteret allerede hørt om padel fra venner, familie eller måske i medierne. Men hvad er padeltennis egentlig, og hvorfor snakker så mange om det? Vi giver dig en kort introduktion til padel, herunder hvordan padel spilles, intro til regler, hvordan padel startede samt hvad du skal bruge.
  Læs nu
 • Padel regler
  august 17, 2023 Kasper Pedersen

  Padel regler

  I denne artikel kan du læse alt om reglerne i padel. Først gennemgår vi de vigtigste grundregler i padeltennis såsom hvordan man server, brug af banens vægge samt scoresystemet i padel. Og bagefter, hvis du vil dykke helt ned i de specifikke padelregler, har vi oversat det komplette regelsæt i padel fra Det Internationale Padelforbund, FIP.
  Læs nu
 • Den store padelordbog
  august 18, 2023 Kasper Pedersen

  Den store padelordbog

  Den store padelordbog samler alle udtrykkene fra padel ét sted, så du altid kan slå en padelterm op, hvis du er i tvivl, når der dukker nye ord op i dit lokale center. For lirens skyld har vi nederst udarbejdet en lille tillægsordbog med de slangudtryk, vi er stødt på i padel community'et.
  Læs nu
 • Gode råd når du bygger en padelbane
  maj 10, 2023 Kasper Pedersen

  Gode råd når du bygger en padelbane

  I denne guide giver vi dig en masse gode råd, hvis du skal bygge padelbaner. Hvad koster det? Hvilken placering er god? Hvilke faciliteter omkring banen, skal jeg have? Og hvad med bookingsystem? Få alle svarene i vores ultimative guide til at bygge padelbaner.
  Læs nu
 • Hvad koster det at leje en padelbane?
  juni 2, 2023 Kasper Pedersen

  Hvad koster det at leje en padelbane?

  Prisen for at booke en padelbane afhænger af forskellige forhold som tidspunkt, ugedag og centerets geografiske placering. Der kan desuden være forskel på prisen for baneleje hos de kommercielle pay'n'play-centre, hvor du booker på timebasis og på banebooking i de padelklubber, hvor du betaler via dit kontingent. I dette indlæg kan du blive meget klogere på prisen for at spille padel, og vi guider dig til hvilke overvejelser du kan gøre dig for at spare penge på booking af baner.
  Læs nu
Liquid error (sections/static-blog line 61): Could not find asset snippets/spurit_dmr_collection_template_snippet.liquid
-- subify Snippet Start -->