Gå til indhold
Spar helt op til 70% på Cyber Days- Vi er tilgængelige på support fra 08.00-00.00 - Vi bytter julegaver indtil 31/1-2023
Spar helt op til 70% på Cyber Days- Vi er tilgængelige på support fra 08.00-00.00 - Vi bytter julegaver indtil 31/1-2023

Tips og tricks

RSS
 • Gaveidéer til hende
  november 3, 2022 Kasper Pedersen

  Gaveidéer til hende

  Hvad giver man i gave til den kvindelige padelspiller? Vi giver dig inspiration til, hvad du kan købe til hende, der er blevet bidt af padel. Uanset om du skal give en julegave, en fødselsdagsgave eller bare vil forkæle en...

  Læs nu
 • Gaveidéer til ham
  november 3, 2022 Kasper Pedersen

  Gaveidéer til ham

  Hvad giver man i gave til padelspilleren? I Padellife giver dig i dette indlæg inspiration til, hvad du kan give i gave til forskellige typer af mænd, der spiller padel. Vi sørger gavelister til padel, der passer til både din pengepung, præferencer og ikke mindst til, hvilket padeludstyr som forskellige typer af padelspillere vil blive gladest for.
  Læs nu
 • Guide til padelgrips
  oktober 14, 2022 Kasper Pedersen

  Guide til padelgrips

  Hvilket grip skal jeg købe til mit padelbat? Hvornår skal det skiftes? Læs alt, hvad du behøver at vide i vores ultimative guide om padelgrips. Vi gennemgår de forskellige typer som overgrips, replacement grips og undergrips, og du får specifikke anbefalinger til valg af grip.
  Læs nu
 • Guide til valg af padeltaske
  april 20, 2022 Kasper Pedersen

  Guide til valg af padeltaske

  Hvad skal man være opmærksom på, når man skal have en ny padeltaske? Der findes bags i forskellige former, størrelser og designs, og det kan være svært at overskue, hvad man skal gå efter. I denne artikel vejleder vi dig til din næste padeltaske.
  Læs nu
 • Guide til padelbolde
  august 19, 2021 Kasper Pedersen

  Guide til padelbolde

  Læs alt hvad du behøver vide om padelbolde i denne guide. Du kan blandt andet lære om de forskellige typer af bolde, deres holdbarhed samt hvilke bolde, der passer bedst til henholdsvis udendørs og indendørs baner.
  Læs nu
 • Guide til valg af padelsko
  august 10, 2021 Kasper Pedersen

  Guide til valg af padelsko

  Vælg den bedste padelsko til dit behov! Vi leder dig gennem junglen af sko til padel i denne omfattende guide, der gennemgår padelsko til forskellige underlag og lærer dig, hvad der er de vigtigste egenskaber ved en god padelsko. Vi giver dig også konkrete anbefalinger til at vælge den rigtige sko, og du kan også lære, om du kan spille padel i din tennissko.
  Læs nu