Gå til indhold
Velkommen til Padellife - din padelekspert!
Velkommen til Padellife - din padelekspert!

Retur og fortrydelsesret

Du har 14 dages fuld returret, når du har foretaget dit køb i vores webshop. I forbindelse med jul og Black Friday vil returretten ofte være endnu længere.

Vi værdsætter den tillid, du har vist os, ved at handle med os. Derfor gør vi vores bedste for, at du bliver tilfreds med dit køb. Hvis du har fortrudt dit køb og ønsker at levere varen tilbage og ombytte den eller få pengene returneret, kan du benytte vores returportal til at købe en returlabel og sende os pakken med GLS.

Ønsker du at bytte en vare, skal du lave en ny ordre og returnere den gamle ordre.

OBS: Det er ikke muligt at returnere et produkt, som er taget i brug. Heller ikke selvom produktet kun er brugt en enkelt gang. Hvis du for eksempel ønsker at returnere et bat eller et par sko, skal de være ubrugte, i original emballage og skal være i den oprindelige stand, som de blev leveret i. Du kan ikke returnere en ordre, hvor produkterne har været brugt eller hvor den originale emballage mangler.

Sådan returnerer du din ordre

Step 1
  • Pak dit produkt i original emballage, hvis dette medfølger. Vigtigt: Originalemballagen skal være ubrudt. Ellers godkendes returneringen ikke. For eksempel skal plastikken på battets skaft være intakt, og tags/mærkater vedhæftet sko eller tasker må ikke fjernes. 
  • Emballér produktet i en ekstra indpakning, så originalemballegen ikke beskadiges under fragt. Padellife godtager ikke returen, hvis der bare er skrevet, tapet eller påsat label på originalemballagen.
  • I tilfælde af at et produkt bliver modtaget med ovenstående vil det koste kunden 250 kr.

Step 2
  • Udfyld returformularen i vores returportal for at printe og udfylde en returseddel samt købe returfragt. Ved udfyldelsen af denne returformular accepterer du, at de 49 kr., som du skal betale for returen, fratrækkes det beløb som du skal have returneret.
  • Det indkøbte returlabel skal derefter påsættes forsvarligt på din returpakke, så den kan scannes i flere omgange af GLS.
  • Aflevér pakken i din lokale GLS-pakkeshop.
  • Returadressen er: Julius Thomsens Gade 7, 1974 Frederiksberg C

Såfremt du ikke ønsker at bruge vores returportal, kan du selv indsende pakken til os på ovenstående returadresse. Du skal dog stadig printe, udfylde og vedlægge en returseddel i din pakke, så vores kundeservice kan behandle sagen. Vær opmærksom på, at din pakke skal leveres inden for butikkens åbningstid (mandag-fredag kl.10.00-17.30 og lørdag kl.10.00-14.00), samt at den ikke afhentes på en anden lokation som eksempelvis en pakkeboks.


Step 3

  • Pengene returneres så snart, vi har behandlet din returpakke.
  • Dette tager normalt 3-4 bankdage. 
  • OBS: Betalingen kan udelukkende refunderes til det betalingskort, der blev brugt til den oprindelige ordre. Det er ikke muligt at få returneret betalingen til et andet kort. 

Såfremt du bor tæt på vores butik, så kan du også vælge i stedet at komme ind med dit produkt til butikken på Julius Thomsens Gade 7, 1974 Frederiksberg C og vi kan bytte dit produkt rundt her eller tage dit produkt retur.

-- subify Snippet Start -->