Gå til indhold
Velkommen til Padellife - din padelekspert!
Velkommen til Padellife - din padelekspert!
Gaveidéer til ham

Gaveidéer til ham

Leder du efter den perfekte gaveidé til manden, der spiller padel? Vi hjælper dig med inspiration til at give den bedste padel-gave til dig selv eller til en, du holder af.

Uanset om du leder efter julegaveideer, planlægger at købe på udsalg til Black Friday eller bare vil forkæle din padelmakker med noget lækkert padeludstyr i fødselsdagsgave, så står vi klar med inspiration til dit gaveindkøb.

I dette indlæg gør vi det nemt og overskueligt for dig at købe en gave til padelspilleren - uanset om det er til begynderen, nørden, alfahannen eller en helt fjerde type. Vi har nemlig udvalgt padeludstyr, der passer til forskellige typer, men du kan selvfølgelig også selv sammensætte lige den pakke, som du vil give i gave.

Gaveidéer til padelspillere

I Padellife teamet har vi reflekteret over de mange fantastiske og meget forskellige typer af herrespillere, vi selv har stødt på rundt omkring på de danske padelbaner. Der er vidt forskellige holdninger til, hvilket padeludstyr der er det bedste. Og heldigvis for det! 

Derfor har vi inddelt vores gaveideer til, hvad der passer til den enkelte stil eller holdning, som de forskellige typer padelspillere har. Dette har vi gjort dels i en uformel tone (vi beklager på forhånd, hvis det støder nogen - det er absolut ikke meningen), dels for at gøre det nemmere for dig, kære læser, at finde en type, hvor vi allerede har udvalgt nogle produkter, som vi med vores erfaringer mener, at herren bliver glad for. Hvis du shopper gave ud fra et givent budget, har vi desuden inddelt vores gaveideer i forskellige prisniveauer nederst. 

God læselyst!

Vi har også skrevet et indlæg i samme stil med gaveidéer til damespilleren. Find inspiration til gaver til padelpigen her. Eller find inspiration i denne liste over de 10 mest populære padelbat i 2023.


Begynderen

Han er lige startet eller vil gerne starte til padel. Det er vigtigt at give ham en god start med det rigtige udstyr, uden at det behøver at koste en bondegård. Med nedenstående produkter sikrer du begynderen en billig start, der er bedre end at spille i forkerte sko, få overbelastningsskader af et forkert bat, eller at undgå at bruge penge på at leje bat i centeret. 

Sko: Undgå løbesko og håndbold spezial, som nogle begyndere spiller padel i. Du risikerer at vride om eller at glide i dem. I stedet kan give begynderen en fornuftig padelsko til en billig penge, og så er vedkommende sikret en fremragende start på sin padelkarriere med f.eks. disse padelsko fra Adidas.

Shorts: Der bør ALTID være lommer i dine shorts til padel, så der er plads til en bold. Eksempelvis disse shorts fra Head

Bat: Som begynder rammer man ikke altid bolden lige der, hvor man skal. Derfor kan et padelbat med en tilgivende ramme, der er skånsom for albuen, være rigtig godt givet ud. Det kunne være Babolat Contact eller FZ Forza Blast Spin.

Overgrip: Husk at lægge et overgrip uden på battets originalgrip. Et overgrip kan fås for en billig penge, og det gør en kæmpe forskel som f.eks. dette Padellife overgrip, som er lavet i samarbejde med YOUPadel.

Køber du flere overgrips ad gangen, kan du f.eks. spare penge på en Toalson Ultra Grip 3-pak.


Alfahannen

Manden med det enorme ego findes i alle grupper. Han tåler ikke nederlag, og han entrerer altid padelbanen med brystkassen skudt frem og håret tilbage. Desuden flasher han også gerne det helt rigtige (og dyre) padel gear. Nogle gange findes der flere store egoer i samme gruppe, og så er der dømt hanekamp mellem alfahannerne. Her gælder alle kneb, så til alfahannen, der virkelig vil skille sig ud fra mængden og være foran på point allerede inden kampstart, er følgende lækkerbiskener bare must haves: 

Dominans ved kontrolNox ML10 Pro Cup 3k Luxury 2024

Dominans ved power: Oxdog Ultimate Pro+ padelbat

Alfahannen bekymrer sig ikke om sirligt at fordele sit padel grej i hvert sit fine, lille rum. Han vil hellere have en stor, vulgær taske med masser af plads og et fedt design. På vej til centeret ligner alfahannen en fokuseret bokser på vej i ringen, hvilket hans yndlings træningsjakke fra Lacoste fint understøtter. 

Når han indtager banen, er det med super sprøde Lacoste Shorts, der alligevel kræver lidt mere selvtillid end gennemsnittet. Hvis alfahannen også kører en imponerende hårpragt med langt garn, hjælper dette Tieband fra Adidas ham til at holde styr på lokkerne. 

 

Glasben

Han vil SÅÅÅÅ gerne ud at spille. Men han går i stykker konstant. Skaderne står i kø, og lige så snart han er sluppet af med den ene skade, så dukker den næste op. Trættende. Både for ham selv og for hans makkere. Tjek de her produkter ud, der alle er designet til at reducere risikoen for diverse padelskader, så vi kan få Glasben tilbage på banen: 

Bat: Pro Kennex’ Kinetic-teknologi er noget af det mest effektive til at skåne din tennisalbue. Derfor kan Pro Kennex Kinetic Legend Pro varmt anbefales, hvis man er udfordret med en tennisalbue. 

Udover det rigtige bat reducerer et ergonomisk undergrip også nogle af vibrationerne, når du slår til bolden. Her er Bullpadel Hesacore et yderst populært valg. Derudover er stødabsorbering er ekstremt vigtigt i padel, hvor du har mange retningsskift og hurtige afsæt. Dette hjælper en ordentlig padelsko selvfølgelig med, men en god indlægssål som FZ Forza Arch Support bidrager i høj grad også til at beskytte mod padelskader i hæl og knæ. Hvis man skal kigge på en sko, som sørger for at hjælpe dig mod alle tænkelige skavanker er Mizuno Wave Intense Tour et glimrende bud. Har du været så uheldig at pådrage en skade på banen eller skulle du have en gammel sportsskade, som driller bør du helt sikkert også tjekke SRX's produkter ud.


Powerspilleren

For powerspilleren er det altoverskyggende mål med padel at slå hårdt. Kontrol og præcision? Det’ lige meget… Bolden skal have en over nakken, og hvis den ikke ryger ud af buret, så skal den i hvert fald fra bagvæg og tilbage på egen banehalvdel. Ellers bliver det sgu en tyndarmet omgang. Bl.a. disse bat får powerspilleren til at slikke sig om munden: 

Powerbat fra aller øverste hylde: Oxdog Ultimate Pro eller Babolat Technical Viper Juan Lebron Edition.

Let powerbat: Wilson Bela LT 

Et billigere powerbat kunne være Oxdog Ultimate Court eller FZ Forza Brace Power 18k.


Kontrolspilleren

Han bliver i drillende vendinger omtalt som makkeren, der ikke kan afgøre en duel, om det så gjaldt hans liv. Uanset hvor hårdt og hvor rent han træffer bolden, så slår han den ikke ud af buret. 

Når det nu ikke er, og aldrig bliver, power, jamen så går vi den modsatte vej og siger kontrol. Disse padelbat er glimrende eksempler på fremragende løsninger til kontrolspilleren, der giver ham den nødvendige præcision, så han (måske) slipper for at høre på sin makkers evindelige provokationer: 

Pro Kennex Smash

Adidas Metalbone CTRL 3.2

Babolat Counter Veron 2023


Value for money-manden

Han er tilbudsjæger af Guds nåde. Altid på udkig efter den helt rigtige deal på padel gear, og han ville få det fysisk dårligt, hvis han vidste, at der var blevet betalt fuld pris for hans udstyr. Derfor har vi samlet et udpluk af padeludstyr, hvor du får meget for pengene. Rigtig meget.

3 skarpe value for money padelbat

Head Speed Pro 2023

Adidas Metalbone Carbon

Pro Kennex Globo

 


3 hurtige value for money padelsko:

Adidas Defiant Generation

Adidas Gamecourt 2

FZ Forza Brace


Med denne 30-pak Head prime tour overgrip går han ikke ned på grips lige med det samme. 

Og vi slutter da lige af med en Babolat RH Team taske, som han kan bære alt sit padelgrej i. 


Udstyrsfreaken

Her er hans spilleniveau nærmest ligegyldigt. Det, der tæller for ham, er, at han går på banen velvidende, at han har det bedste af det bedste. Kort sagt skal det være udstyr fra øverste hylde, og det skal helst være noget, du ikke ser ret mange andre padelspillere rende rundt med. Så kan man altid lære at slå den perfekte vibora eller bandeja senere - når udstyret er i top, så kommer spillet også lettere til en. 

Skal eksklusiviteten og udseendet være helt i top, kommer man ikke uden om Adidas Adipower Multiweight Master Limited 2023 som et oplagt padelbat til den kræsne mand. I samme kategori hører også Nox' Limited Edition modeller som for eksempel Nox AT Genius 18K Luxury By Agustin Tapia 2024. Udstyrsfreaken bliver ikke skuffet over et Varlion Bourne Summum Carbon Black battet, som godt nok ikke er en limited edition, men designet gør det sgu ret godt efter vores mening. 

Hvis udstyrsfreaken også mangler et par sko kan vi ikke undgå denne lækre sag "SpeedTrac" fra K-Swiss. Skoen er en kæmpe fornøjelse, at træde ned i og når du først har spillet i skoen overvejer du, at købe et par til normalt brug ved siden af.

Vil du på samme tid også bare have det tøj, som er noget af det mest behagelige burde du tage dig et kig på hele Cuera's kollektion. De forkæler dig både med former og farver, men i allerhøjeste grad med ekstraordinær kvalitet produceret og fløjet ind direkte fra Portugal.

Nu hvor du er godt igang kan vi ligeså godt afslutte det med manér. RS Pro Padeltasken er perfekt egnet til udtsyrsfreaken, der har brug for tasken der har en lækker farvekombination af sort/guld, men også samtidig er praktisk god.


Padel gentlemanden

Ham der vil se godt ud på padelbanen - og i miljøet omkring sporten. Padel gentlemanden  sætter aldrig en fod forkert, og han fremstår altid elegant - til tider sådan lidt George Clooney-agtig. Han kommer altid til tiden, og intet er overladt til tilfældighederne. Udstyret passer perfekt sammen i både brands og farver. Han foretrækker et klassisk design og gennemprøvede padel mærker, der leverer stil og klasse. 

Bat:

RS Rialto Pro Cayetano Rocafort

Oxdog Ultimate Tour

Osaka Pro Tour LTD Control 2023

Sko:
Adidas Adizero Cybersonic

K-Swiss Mens Hypercourt Express HB

Hvis hans forfængelighed når hidtil usete højder, har vi sammensat nedenstående 3 pakker med padeludstyr udelukkende fra samme brand, hvor det hele matcher: 

Pakke 1: 

Farve og design matcher helt ned i mindste detalje med disse bat og rygsæk fra Starvie i hvid og guld:

Bat: Starvie Astrum Eris 

Rygsæk: Starvie Astrum Eris


Pakke 2:

Tretorn bat, taske og bolde i høj kvalitet til det klassiske look:

Bat: Tretorn Supreme Strike TX

Bag: Tretorn Supreme Player Bag

Bolde: Tretorn Serie+ Control


Pakke 3:

Er du en af de mange padelspillere, der sværger til Babolat, har vi sammensat denne pakke med bat, sko, t-shirt, bolde og taske, som med garanti fremkalder misundelige blikke fra med- og modspillere:

Bat: Babolat Air Viper 2023

Sko: Babolat Jet Premura 2 APT

Taske: Babolat RH Perf Lite

Tøj: Babolat Play Crew t-shirt

Bolde: Babolat Padel Tour Bolde


Padelnørden

Her har vi med den detaljeorienterede padelspiller at gøre. Han elsker sporten, og han har for længst testet en horde af forskelligt padeludstyr. I øvrigt kender samtlige top 50-spilleres fulde navn forlæns og baglæns, og han sludrede i øvrigt med flere af dem under WPT-turneringen i Hillerød. Padelnørden undersøger alle aspekter af sin elskede sport til bunds, for han ved, at det er de helt små ting, der kan gøre den store forskel. Han kender dem helt sikkert allerede, men måske har han endnu ikke prøvet disse produkter: 

4on TotalSpin: Giver en ru, sandet overflade på padelbattet. 

Shox Lamina undergrip: Gummigreb der placeres inderst på battets skaft og giver en vibrationsdæmpende effekt samt et mønstret flade at holde på: 

Har han et bat fra Bullpadel, kan man med disse små vægtlodder justere vægten og balancen i battet - i sandhed et legetøj for feinschmeckeren. 

Alt om padel: Boggaven til den nysgerrige padelspiller som vil i dybden med sporten. Alt om padel tager læseren igennem centrale områder som slagene i padel, makkersøgning og padelrejser.  


Klimatossen

En bæredygtig produktion ligger i top i den politiske forbrugers bevidsthed. Det er naturligvis ikke gået de store padel brands’ næser forbi, og der udbydes da også produkter, der på den ene eller anden måde er produceret med omtanke for miljøet og naturen.  

For eksempel plantes der et træ for hvert solgt Adidas Adipower Greenpadel bat, der sælges. Andre producenter fremstiller deres produkter i genbrugsmaterialer som eksempelvis Grippy Gripz Padel Gel Improver, der hjælper dig med at holde ordentligt fast på padelbattet, når du sveder.  


Den studerende

Som studerende er pengene ofte små, men hjertet og viljen er stor. Den studerende kan med garanti finde inspiration i samme kategorier som Value for money-manden, men den studerende er samtidig vant til at tilegne sig ny viden og læse grundigt op på tingene. Derfor har han allerede en god idé om, hvilken spillertype han er - og dermed hvilket padelbat der bedst matcher hans spillestil. Her er nogle gode bud på padelbat, der dels er gode til prisen og dels henvender sig til en bestemt spillertype:

KontrolOsaka Vision Control 

Allround: Wilson Blade Elite V2

SlagkraftBabolat Technical Veron 2022

Desuden kan man overveje at købe en billig padeltaske i god kvalitet som Babolat Perf. Lite tasken.

 

Gavelister til padel inddelt efter pris 

Hvis du er ude at købe en gave, hvor du på forhånd har et fastlagt budget, kan det være rart at tage udgangspunkt i et givent prisleje. Derfor har vi inddelt gaveideerne til manden, der spiller padel, i forskellige priskategorier, så du hurtigt kan finde det bedste padeludstyr til dit budget: 

Gaveidéer fra 0-249 kr.

Grips

Head Padel Pro Overgrip, 3-pak

Bullpadel Hesacore

Shox Lamina undergrip

Grippy Gripz Padel Gel Improver

 

Svedbånd

Adidas Wristband Large, 2-pak i hvid

Adidas Wristband Large, 2-pak i sort

Nox Wristband, 2-pak i rød

Babolat Logo Headband

 

Bolde

Tretorn Serie+ Control 

Head Padel Pro

 

Øvrigt

Alt om padel

Bullpadel Custom Weights

FZ Forza indlægssåler

Padellife protector

 

Gaveidéer fra 250-499 kr.

Shorts

Adidas Club 3-Stripe Shorts

Head Club Shorts 

 

T-shirts

RS Padel Classic Modal

Babolat Play Crew t-shirt

Bullpadel Ride t-shirt

Adidas Club Graph t-shirt

 

Sko

Adidas GameCourt

 

Grebklister

4on TotalSpin

Gaveidéer fra 500-999 kr.

Bat

Babolat Contact

FZ Forza Blast Spin

FZ Forza Brace Power 18K

Nox Attack

Osaka Vision Control

Pro Kennex Globo Super Pro

Pro Kennex Legend Pro

Wilson Blade Elite V2 

 

Sko

Adidas Defiant Generation

Babolat Movea 2022

 

Tøj

Head Wap Hoodie

 

Grips

Wilson Overgrips, 50-pak

 

Tasker

Head Delta Sport Bag

Drop Shot JMD Padeltaske

Pro Kennex Padeltaske

Babolat RH Perf Lite

Starvie Astrum Eris rygsæk

Gaveidéer fra 1.000-1.499 kr.

Bat

Adidas Adipower Greenpadel

Adidas Metalbone Carbon

Babolat Counter Veron 2023

Head Extreme Elite

Head Speed Pro 2023

Adidas Adipower CTRL Lite 3.1

 

Sko 

Babolat Jet Premura 2

Head Sprint Team 3.5 Padelsko

Head Sprint Pro 3.5 Sanyo

K-Swiss Ultrashot 3

Gaveidéer fra 1.499-1.999 kr.

Bat

Babolat Air Viper 2023

Oxdog Ultimate Match

Oxdog Ultimate Pro

Oxdog Ultimate Pro+

RS Pro Edition Simon Vasquez

Stige Ace

Wilson Bela LT

Gaveidéer fra 2.000-opefter kr.

Bat

Adidas Adipower Multiweight Master Limited 2023

Adidas Metalbone CTRL 3.2

Babolat Technical Viper Juan Lebron Edition

Nox AT Genius 18K Luxury By Agustin Tapia 2024

Nox ML10 Pro Cup 3k Luxury 2024

Starvie Astrum Eris 

Starvie Metheora Warrior

Tretorn Supreme Strike TX

Varlion Bourne Summum Carbon Black

 

Skulle du stadig være i tvivl om, hvilket padeludstyr du skal give som gave, kan du købe et gavekort til Padellife her

Forrige artikel Gaveidéer til hende
Næste artikel Guide til padelgrips
-- subify Snippet Start -->