Gå til indhold
Velkommen til Padellife - din padelekspert!
Velkommen til Padellife - din padelekspert!

Black Friday

Hvis du er på jagt efter et godt tilbud på padeludstyr, er hele november inkl. Black Friday, Black Week og Cyber Monday din fest! I hele perioden d.1.-30. november 2023 har Padellife nemlig stærkt nedsatte priser på alt til padel, uanset om du leder efter tilbud på padelbat, padelsko, tasker, bolde eller noget helt femte. Vi glæder os til at give dig et godt tilbud, som du kan glæde enten dig selv med eller en holder du af! 

Tilbud på bat

Tilbud på sko

Tilbud på tasker

Tilbud på bolde

Tilbud på tøj

Tilbud på grips

Se alle vores tilbud her 

Black November i Padellife

I Padellife går vi all in og kører skarpe tilbud i hele Black November, og vi tager også Cyber Monday (eller rettere sagt Cyber Days) med, så du har bedst mulige betingelser for at sikre dig padeldudstyr til særligt nedsatte priser. Derfor kan du allerede fra d. 1. november inkl. Black Friday d.24. november 2023, Cyber Monday d.27.november 2023 og helt frem til og med d.30. november 2023 gøre brug af Padellifes kæmpe udsalg. Med andre ord har du rig lejlighed til at shoppe det bedste padeludstyr til store rabatter!

Køb julegaver på udsalg i god tid

Perioden omkring Black Friday ligger kort før juletid, og derfor er det selvfølgelig oplagt ikke blot at købe padeludstyr til dig selv, men også julegaver til familie og venner. Du får samme rabatter online som i butikken, og i disse tider med høj inflation, kan det give særligt god mening at købe julegaver, hvor du får mest for pengene. Og når du har fået ordnet julegaveindkøbene i god tid, er det bare at læne sig tilbage og nyde december fuldt ud.  

Har du brug for inspiration til julegaveideer til familie og venner, der spiller padeltennis, så kan du med garanti finde masser af gaveideer i Padellifes Black November kampagne.

Du kan også lade dig inspirere af denne oversigt over top 10 padelbat i 2023, hvor du får det hurtige overblik. Hvis du er på bar bund og ikke ved, hvad du skal give i gave, kan du kigge i vores guides med padelgaver til kvinder og padelgaver til mænd.  

Black Friday udsalg i Padellifes forretning 

I hele Black November, inkl. Black Week og Black Friday, kan du også købe det bedste padeludstyr på tilbud i vores forretning på Julius Thomsens Gade 7, 1974 Frederiksberg C. Her står vi altid klar, så du kan få personlig hjælp og vejledning til valg af det rigtige udstyr, hvadenten det er padelbat, padelsko eller noget helt tredje. 

Du kan også bestille din ordre online og afhente den i forretningen, hvor det selvfølgelig også er muligt at tilføje noget til din bestilling, hvis du lige skal have noget ekstra med i tilbudsperioden. 

Shop hjemmefra uden stress 

Vil du være sikker på at undgå kø i den særligt travlte tid omkring Black Friday og Black Week, kan du i ro og mag handle tilbuddene online på padellife.dk. Husk at du som altid får: 

  • Gratis fragt ved køb over 499 kr. 
  • Bytteret til og med 31.januar 2024 
  • Mulighed for også at bytte i butikken 

Vi glæder os til at se dig i Padellife!

 

Hvad er Black Friday?

Black Friday er en vild shoppedag med store rabatter. Konceptet stammer fra USA og markerer starten på julesalget, hvor mange produkter kan købes til nedsatte priser. Black Friday er en årligt tilbagevendende begivenhed, der ligger fredagen efter den amerikanske helligdag, Thanksgiving.  

Hvad kan man spare på Black Friday? 

Du kan spare mellem 20 og 80% på vores Black Friday kampagner. 

Hvor finder man Black Friday tilbud? 

Her på siden finder du vores mange Black Friday tilbud. Hvis du vil være sikker på ikke at gå glip af nogen tilbud, så hold øje med Padellifes Facebook, Instagram og nyhedsbrev, så du altid er opdateret på tilbuddene. 

-- subify Snippet Start -->