Gå til indhold
20% på alle Babolat produkter med koden " SPRING20" - gælder til og med 5. juni
20% på alle Babolat produkter med koden " SPRING20" - gælder til og med 5. juni

Black Friday 2022

Black Friday starter om

00 Dage
00 Timer
00 Minutter
00 Sekunder

Black Friday 2022 hos Padellife

Hvis du er på jagt efter et godt tilbud på padeludstyr, er dagene omkring Black Friday, Black Week og Cyber Monday din fest! I hele perioden d.14.-30.november 2022 har Padellife nemlig stærkt nedsatte priser på alt til padel, uanset om du leder efter tilbud på padelbat, padelsko, tasker, tilbehør eller noget helt femte. Vi glæder os til at give dig et godt tilbud, som du kan glæde enten dig selv med eller en holder du af! 

Black Week og Cyber Monday i Padellife

I Padellife kører vi Black Week, og vi tager også Cyber Monday (eller rettere sagt Cyber Days) med, så du har bedst mulige betingelser for at sikre dig padeldudstyr til særligt nedsatte priser. Derfor kan du allerede fra d. 14. november inkl. Black Friday d.25. november 2022, Cyber Monday d.28.november 2022 og helt frem til og med d.30. november 2022 gøre brug af Padellifes kæmpe udsalg. Med andre ord har du rig lejlighed til at shoppe padel til store rabatter!

Oplagt til julegave shopping til gode priser

Perioden omkring Black Friday ligger kort før juletid, og derfor er det selvfølgelig oplagt ikke blot at købe padeludstyr til dig selv, men også julegaver til familie og venner. Du får samme rabatter online som i butikken, og i disse tider med høj inflation og energikrise, kan det give særligt god mening at købe julegaver, hvor du får mest for pengene.  

Har du brug for inspiration til julegaveideer til familie og venner, der spiller padeltennis, så kan du med garanti finde masser af gaveideer i Padellifes Black Week kampagne.  

Black Friday udsalg i Padellifes forretning 

I hele perioden kan du også købe det bedste padeludstyr på tilbud i vores forretning på H.C. Ørsteds Vej 39B på Frederiksberg. Her står vi altid klar, så du kan få personlig hjælp og vejledning til valg af det rigtige udstyr, hvadenten det padelbat, padelsko eller noget helt tredje. 

Du kan også bestille din ordre online og afhente den i forretningen, hvor det selvfølgelig også er muligt at tilføje noget til din bestilling, hvis du lige skal have noget ekstra med i tilbudsperioden. 

Shop hjemmefra uden stress 

Vil du være sikker på at undgå kø ved Black Week og Cyber Monday, kan du i ro og mag handle tilbuddene online på padellife.dk. Husk at du som altid får: 

  • Gratis fragt ved køb over 499 kr. 
  • Byt til og med 31.januar 2023 
  • Mulighed for også at bytte i butikken 

Vi glæder os til at se dig i Padellife!

 

Hvad er Black Friday?

Black Friday er en vild shoppedag med store rabatter. Konceptet stammer fra USA og markerer starten på julesalget, hvor mange produkter kan købes til nedsatte priser. Black Friday er en årligt tilbagevendende begivenhed, der ligger fredagen efter den amerikanske helligdag, Thanksgiving.  

Hvad kan man spare på Black Friday? 

Du kan spare mellem 20 og 80% på vores Black Friday kampagner. 

Hvor finder man Black Friday tilbud? 

Her på siden finder du vores mange Black Friday tilbud. Hvis du vil være sikker på ikke at gå glip af nogen tilbud, så hold øje med Padellifes Facebook, Instagram og nyhedsbrev, så du altid er opdateret på tilbuddene. 

-- subify Snippet Start -->