Gå til indhold
Velkommen til Padellife - din padelekspert!
Velkommen til Padellife - din padelekspert!
Gaveidéer til hende

Gaveidéer til hende

Hvad giver man i gave til den kvindelige padelspiller? Vi giver dig inspiration til, hvad du kan købe til hende, der er blevet bidt af padel. Uanset om du skal give en julegave, en fødselsdagsgave eller bare vil forkæle en veninde, du holder af, med noget lækkert padeludstyr, så giver vi dig gode idéer til det bedste køb. 

Hvad køber man i gave til pigen, der spiller padel?

Hvis du er i tvivl om hvilket padel grej, som damespilleren vil elske, har vi inddelt gaveidéerne til forskellige typer af padelpiger. Inddelingen er baseret på alle de fantastiske og dygtige damer, som vi selv er stødt på rundt omkring i padelcentrene. De forskellige personligheder, der er beskrevet med et glimt øjet, har til formål at guide dig i retning af, hvilken padelgave du skal købe.

Rigtig god læselyst!

Leder du efter inspiration til en gave til manden, der spiller padel? Så læs vores artikel med gaveliste til den mandlige padelspiller. Eller find inspiration i denne liste over de 10 mest populære padelbat i 2023.

Hyggespilleren

Hun synes, det er sjovt at spille padel, og hun gør det først og fremmest for hyggens og motionens skyld. Det kan være hende, der lige er startet eller også har hun spillet engang imellem over noget tid, når der lige har været mulighed for det. Hun går ikke specielt meget op i udstyr, men designet må gerne være pænt, uden det behøver at være dette års topmodel. 

Et rigtig godt valg af padelbat til motionisten er Babolat Stima Spirit 2023, som er et let bat med super god kontrol. Battet tilbyder den nødvendige præcision i slagene, og da det er udviklet specifikt til damespilleren via et tyndere håndtag og en lavere vægt, er det er ideelt valg. 

Hvad angår sko, vælger nogle hobbyspillere at spille padel i løbesko eller fitnesssko. Dette er absolut ikke anbefalelsesværdigt, da de ikke giver den støtte, som bevægelsesmønstret i padel kræver. En god padelsko behøver ikke koste alverden, og pengene er givet rigtig godt ud på en sko, der er designet til padel som eksempelvis Adidas Gamecourt 2 Women, der giver den fornødne stødabsorbering og kontakt med banens underlag, så man ikke vrider om. 

Overvejer du at købe bolde til hyggespilleren, kan det være en god idé at vælge en så holdbar padelbold som muligt, da de måske ikke får skiftet bolde hver gang. Her er Tretorn Serie+ Padel Tour en virkelig fin mulighed, da den holder trykket godt sammenlignet med mange andre bolde, og så hopper den relativt højt, så der er mere tid til at nå hen til den i duellerne. 

Tennispigen

Hun kommer fra tennis og har et godt udgangspunkt for også at lære padel. Tennispigen er hjemmevant i håndteringen af bat og bold, og hun har dresscoden med hensyn til tøj og taske fra tennis i baghovedet, hvorfor der skal være kvalitet og sammenhæng i udstyret. 

Et par stærke bud på padelbat, der vil være gode for den tidligere tennisspiller er Oxdog Ultimate Match eller Head Extreme Elite. Det er begge to padelbat, som hun vil kunne udnytte sine gode flugtninger fra tennis med. 

Hvis hun som mange tennisspillere på et tidspunkt har kæmpet med overbelastningsskader som en tennisalbue, er et SHOX Lamina Padel Grip Soft en rigtig god idé at lægge på sit bat for at skåne albuen. Ovenpå SHOX grippet lægger man et overgrip - her er Toalson Ultra (Hvid) en sikker favorit.

Og apropos hvid, så er disse K-Swiss Womens Hypercourt Express 2 HB (Hvid) padelsko perfekte til tennispigen. Hun kender brandet, K-Swiss, i forvejen og ved, at K-Swiss som et af verdens førende tennis- og padelbrands leverer udstyr i høj kvalitet. 


Badmintonpigen

Hvis du er på udkig efter en padelgave til pigen, der har spillet badminton, er hun vant til at bruge sit håndled og til at smashe. Dette taler for et let padelbat, der er manøvredygtigt og ikke belaster håndleddet unødigt. Samtidig er den lave vægt en fordel, når battet skal hurtigt i position. Et oplagt bud på det perfekte padelbat til badmintonpigen er Babolat Dyna Spirit, som udover at opfylde ovenstående kriterier også har sweetspottet lidt højere oppe, hvor badmintonspilleren er vant til at træffe bolden i sine offensive slag. 

Hvis skoen skal være samme mærke som battet, er Babolat Jet Ritma en god mulighed. Den sikrer badmintonpigen en god kontakt med banens underlag, og den hjælper hende med at udføre de mange retningsskift. 


Duracell kaninen

Her har vi med et sandt energibundt at gøre! Duracell kaninen er i god, nej fremragende, form, og hun kan ikke få nok af padel. Hun har dårligt forladt banen, før hun har den næste padelaftale i kalenderen. 

Sådan lige umiddelbart er det svært at overskue hvilken gave, man skal købe til hende. For hun har jo allerede alt til padel. Men tænk på, hvor meget hun spiller; Det stiller krav til både hendes fysik og padel-garderobe. Det skal sikres, at der er rent padeltøj til hende som nederdel og top eller t-shirt. Hun bruger flere bolde og grips end de fleste, og hvis hun spiller på padelbaner med forskellige underlag, giver det også rigtig god mening, at hun har sko, der passer til de forskellige underlag. Ellers slides de markant hurtigere og giver i værste fald ikke den støtte, hun har brug for. 

Med hensyn til tøj til den flittige damespiller, kan et godt bud være denne dametop fra spanske Bullpadel, der sikrer den frie bevægelighed på padelbanen. Alternativt kan denne Babolat Play Tank Top Women også være et rigtig godt bud!

Når din veninde spiller så meget padel, er der også en stor sandsynlighed for, at hun gør sig i flere forskellige padelcentre. Banerne kan have forskelligt underlag, der stiller forskellige krav til skoens såler. Til indendørs baner med mondo-underlag, som er det mest udbredte på de danske padelbaner, kan vi blandt andet anbefale Mizuno Wave Exceed Tour 5 AC, som er en kvalitetssko fra Mizuno, der kan bruges på alle underlag.   

Til udendørs padelbaner, hvor sandet ofte ligger synligt i toppen af underlaget, er det bedste valg af padelsko typen med en grus-sål (clay court). Du kan kende dem på det såkaldte sildebensmønster i sålen. En fremragende sko til denne type underlag er K-Swiss Hypercourt Express 2 HB CC Women.

Til damespilleren, der spiller ofte og derfor også er nødt til at skifte overgrip på sit bat ofte, er denne klassiker med 3 stk. Wilson Pro overgrip altid populær.

Divaen

Divaen ser fortryllende ud - også lige efter en hård duel. Selvom pulsen er høj, står hun skarpt, og der sidder ikke et hår forkert. Hun er bevidst om sit padeludstyrs udseende og design, og kvaliteten skal være høj. 

Selvom det skal se godt ud, kan der jo sagtens være forskellige spillestile hos divaerne. Derfor har vi udvalgt nedenstående 3 muligheder af bat, der alle er eksklusive, men har forskellige egenskaber: 

Rundt hoved og let med masser af kontrolOxdog Sense Tour

Rundt hoved og god kontrol, men med lidt mere slagkraft end Oxdog Sense Tour: Adidas Adipower W Team

Dråbeformet allround bat: Babolat Dyna Energy 2023

På skofronten vil de hvide Adidas Adizero Cybersonic topklasse padelsko passe til det meste, og så kan divaen passende iklæde sig påklædning fra det stilfulde brand Cuera, som har taget den danske padelverden med storm. Meget af tøjet er produceret i Portugal med garanti for virkelig god kvalitet. Her kunne Cuera Oncourt Globe Nederdel og Cuera Oncourt WPC Tank Top være en god kandidat til det bedste "diva" outfit. Hvis man vil gå hele vejen og fuldføre det komplette Cuera outfit, så bør man også fylde kurven med et par ultra bløde Cuera Padel Crew "Bandeja" strømper.

Når man i forvejen er gået så langt for, at kvalitet og udseende er i top hele outfittet igennem kan man toppe det hele med denne Ambassadors Padeltaske fra Varlion i sort. Tasken er så stilren, at den kunne bruges til Copenhagen fashionweek 2023.

Studinen

Som studerende er pengene måske ikke altid store, men man er nysgerrig har mod på at prøve noget nyt. Og så er man faldet over padelsporten, som selvfølgelig skal prøves af. Og det gerne uden, at det behøver koste en formue. Derfor har vi udvalgt noget solidt 'value for money'-padeludstyr til den kvindelige studerende;

For at stille nysgerrigheden om sporten er bogen Alt om padel en oplagt gaveidé. Som slagvåben kan vi anbefale Pro Kennex Smash(rød), som er et prisvenligt og glimrende padelbat til nyere spillere, der udvikler sig hurtigt. Hvis man ikke vil ofre alverden på en ny sport, er det nærliggende at iføre sig sko fra en anden sportsgren, men i Padellife må vi bare appellere til, at det ikke er på sko, du skal spare dine penge i padel. Den rigtige sål til underlaget og masser af stabilitet og stødabsorbering er utrolig vigtigt i padel, hvorfor en Mizuno Breakshot 3 CC (Womens, Hvid) Padelsko eller Adidas Gamecourt 2 damesko altid vil være at foretrække frem for eksempelvis en løbesko.  

Overvejer du at give studinen noget lækkert padeltøj, er Osaka Women's training tee (sort) en oplagt mulighed.

Find en padelgave til hende ud fra dit budget

Har du et budget, som du skal købe gaven for, finder du gaveidéer til damespilleren inddelt efter pris og type nedenfor.

Gaver fra 0-249 kr.

Grips

Toalson Ultra Grip, 3-pak (Hvid)

Bullpadel Hesacore XS 

Wilson Pro overgrips, 3-pak

 

Bolde

Tretorn Serie+ Padel Tour bolde

Head Padel Pro

 

Svedbånd

Adidas Wristbands Small, 2-pak i sort

Adidas Wristbands Small, 2-pak i hvid

 

Tøj

Cuera Padel Crew Strømper (2-pak, hvid) 

 

Bøger om padel

Alt om padel 

 

Gaver fra 250-499 kr.

Bat

Pro Kennex Turbo X

Pro Kennex Smash

 

Sko

Adidas Gamecourt 2 Women

 

Tøj

Babolat Play nederdel 

Babolat Play Cap Sleeve t-shirt

Nox dametop 

Bullpadel Revenga dametop 

Bullpadel Revenga dametop

 

Gaver fra 500-999 kr.

Bat

Bullpadel Flow Light

Babolat Contact 2023

 

Sko

Babolat Jet Ritma 

Babolat Sensa

 

Tøj

Cuera Oncourt Globe Nederdel (Sort)

Cuera Oncourt WPC Tanktop (Army)

 

Tasker 

Bullpadel Flow padelbag

Babolat Fit

 

Gaver fra 1.000-1.499 kr.

Bat

Oxdog Ultimate Match

Babolat Dyna Spirit 2023

Adidas Adipower W Team

Babolat Air Veron 2023

Head Extreme Elite

Babolat Stima Spirit 2023

Babolat Dyna Energy 2023

 

Sko

Head Sprint Pro 3.5 

Head Sprint Pro 3.5 CC

Nox AT10 Luxury

K-Swiss Hypercourt Express 2 HB CC

 

Gaver fra 1.500-1.999 kr. 

Bat

RS Pro Edition Cayetano Rocafort

Osaka Pro Tour LTD Tech

 

Tasker

Osaka Clio Goldbrenner taske

 

Skulle du stadig være i tvivl om, hvilket padeludstyr du skal give som gave, kan du købe et gavekort til Padellife her

Forrige artikel Hvornår opstod padel?
Næste artikel Gaveidéer til ham
-- subify Snippet Start -->