Gå til indhold
Velkommen til Padellife - din padelekspert!
Velkommen til Padellife - din padelekspert!

Test af padelbat

Er du i tvivl, om et specifikt padelbat er noget for dig, kan du få lov at teste det hos Padellife. Én ting er at læse om et bat, en anden ting er at spille med det. Har du været på banen med et bat, er du ofte blevet klogere på, om det passer til netop din spillestil og niveau. Derfor har vi samlet en lang række testudgaver af nogle af markedets bedste og nyeste padelbat, så du selv kan teste det inden et evt. køb.

Test og find dit næste padelbat

Når du skal teste et padelbat, er det en god idé at gøre sig nogle overvejelser, så du kommer hjem med de mest relevante muligheder. Du kan med fordel stille dig selv følgende spørgsmål forud for valg af testbat:

 • Hvad er mit niveau? (Begynder, medium eller øvet)
 • Hvilken spillestil har jeg? (Kontrol, power eller allround)
 • Hvor meget vil jeg ca. investere i battet? (fx. 1.500 kr. eller 2.500 kr.) 
 • Har jeg en særlig baggrund, der skal tages med i overvejelserne? (fx. tidligere badmintonspiller, har døjet med tennisalbue, ønsker at skifte fra kontrol til power osv.)

Hvis du har en idé om ovenstående, kan vores padeleksperter rådgive dig bedst muligt og komme med anbefalinger til hvilke bat, du kan overveje at teste. Vi har selv testet flere end 200 padelbat, og vi sætter en ære i at vejlede dig til et bat, der matcher dit niveau og spilletype.   

Sådan fungerer test af bat hos Padellife

Test af padelbat hos Padellife foregår på følgende måde:

 • Battet afhentes i vores fysiske forretning på Åboulevard 15, 1960 Frederiksberg C.
 • Der betales et depositum på 200 kr. pr. bat, der skal testes. 
 • Du må have battet i 3-4 dage.
 • Testbattet afleveres tilbage i forretningen i samme stand, som du modtog det.
 • Køber du et nyt bat af os, fratrækkes depositummet dit køb. 
 • Køber du ikke et nyt bat af os, går depositummet tabt.
 • Det er maksimalt muligt at opspare depositum for 3 testbat, dvs. 600 kr. 
 • Det opsparede depositum kan kun benyttes på batkøb, når du afleverer testbattet. Depositum kan gemmes i op til 7 dage. 

Hvis du ønsker at teste et specifikt padelbat, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan lægge det til side til dig. Det er ikke muligt at have testudgaver af alle bat i vores brede sortiment, men vi bestræber os altid på at have et solidt og relevant udvalg tilgængeligt.

Test af padel bat i København

Ligesom i resten af landet er efterspørgslen stor i København på muligheden for at teste padel bat. Vi er altid klar med råd og vejledning til hvilket bat, der passer til dine ønsker. Hvis du har mulighed for det, er du velkommen forbi vores store padelshop på Frederiksberg til en snak om, hvad der kunne give mening at prøve. Typisk indsnævrer vi i fællesskab feltet til 2-3 muligheder, som du så kan overveje at teste.   

Når du har været forbi os og låne dit testbat med hjem, er det tid til at finde en ledig bane. Den kan du finde i denne oversigt over padelbaner

Hvilke padelbat kan jeg teste inden køb?

Hos Padellife kan du teste et bredt udvalg af de nyeste padelbat. Vi har over 50 forskellige testbat fra populære mærker. Udvalget af testbat er klart størst inden for det pågældende års aktuelle modeller i de medium og høje prislejer. Her er bare nogle af de brands, som du kan teste padelbat fra hos Padellife:

 • Adidas
 • Babolat
 • Bullpadel
 • Cork
 • Head
 • Nox
 • Osaka
 • Oxdog
 • Siux
 • Starvie
 • Wilson 

Er du i tvivl om hvilken slags bat, du skal vælge, kan du læse mere i vores omfattende guide til padelbat

Hvad er de mest populære bat til test?

Når det gælder test af padel bat, er det de nyeste modeller på markedet, som er de mest efterspurgte. Det giver god mening, da de nye bat har nyhedens interesse. Det er spændende at teste, om der er sket forbedringer i den nye udgave kontra sidste års model. Et eksempel på dette kan være mere holdbar carbon i rammen. Eller da Babolat for eksempel forlængede skaftet på Veron- og Viper battene for at gøre plads til brug af tohåndsbaghånd. Forhold som disse ændrer battets spilegenskaber og derfor er mange padelspillere nysgerrige på at teste, hvordan sådanne forandringer påvirker spillet, inden man eventuelt selv køber battet. 

Derudover har prisen også en betydning for hvilke padelbat, der er populære at teste. Overvejer du at købe et bat til 2.000 kr., indebærer det for de fleste en større beslutning sammenlignet med et billigt bat til 600 kr. De dyrere bat har samtidig endnu mere specifikke spilegenskaber end de billige, hvorfor det er særligt vigtigt, at battet i den dyre kategori nu også passer perfekt til ens forventninger. 

Ofte stillede spørgsmål om test af padelbat

Nedenfor har vi samlet en hurtig oversigt med svar på de spørgsmål, vi oftest får om test af padelbat. 

Hvad koster det at teste et padelbat?

Det koster 200 kr. i depositum at teste et padelbat hos Padellife. Køber du et nyt bat hos os, trækker vi de 200 kr. fra.

Hvor lang tid må jeg have testbattet?

Du må have battet 3-4 dage. Herefter skal det afleveres tilbage i vores forretning i god stand.

Kan jeg bruge mit depositum til køb af et andet bat?

Ja, du kan sagtens bruge dit depositum til køb af et andet bat. 

Hvor lang tid efter testen, kan jeg bruge mit depositum?

Du skal bruge dit depositum umiddelbart efter, du returnerer dit testbat. Hvis du ikke har foretaget et køb senest 7 dage efter, du har returneret dit testbat, bortfalder depositummet. 

Kan jeg teste flere bat ad gangen? 

Ja, du kan teste flere ad gangen. Vi anbefaler dog, at du højst tester 2 bat af gangen, da det ellers kan forvirre mere, end det gavner. 

Hvad sker der, hvis testbattet går i stykker?

Du hæfter ikke for det testbat, du låner af os. Hvis testbattet går i stykker, mister du kun op til de 200 kr., du har betalt i depositum. Vi tager selvfølgelig battets stand ved udlejningstidspunktet i betragtning: Er det slidt og har en potentielt begyndende skade, kommer det dig ikke til last.

Vi henstiller i øvrigt til, at du behandler dit testbat ordentligt. Du skal selvfølgelig slå de slag, som spillet fordrer, men sætter vores lid til, at slagskader efter vredesudbrud eller anden unødvendigt hårdt brug af battet ikke forekommer. 

-- subify Snippet Start -->