Gå til indhold
Velkommen til Padellife - din padelekspert!
Velkommen til Padellife - din padelekspert!
Shopping guide: Top 10 padelbat i 2023

Shopping guide: Top 10 padelbat i 2023

Synes du også, at det kan være svært at overskue alle de forskellige padelbat? Hvis ja, så er du ikke alene. Mange spillere har en idé om hvilken type padelbat, der passer bedst til spillestil og niveau, men der er simpelthen for mange muligheder at vælge imellem. Det prøver vi at hjælpe dig med i denne artikel, som giver dig overblikket over de mest populære padelbat i 2023

Kort sagt får du i denne artikel:

 • Inspiration til dit næste bat
 • Overblik over de mest populære padelbat i 2023
 • Kort intro og billede af hvert enkelt bat
 • Gaveidéer til Black Friday og jul 

Top 10 over de mest populære padelbat i 2023

Vi giver dig vores bud på de 10 mest populære padelbat i 2023. Bliv inspireret til dit næste bat i oversigten herunder.

 1. Babolat Air Viper 2023: Denne bestseller af et padelbat har det hele: Høj kvalitet, ideel kombination af power og kontrol samt stor manøvredygtighed.   
 2. Head Graphene XT Blast: Perfekt starterbat til begyndere og let øvede. Stort sweetspot, god alsidighed og masser af value for money. 
 3. Babolat Air Veron 2023: En lidt blødere og billigere version af sin storebror, Babolat Air Viper 2023. Mere skånsom for albuen og lettere at spille med.  
 4. Adidas Metalbone HRD 3.1: Til den erfarne powerspiller som vil have exceptionel slagkraft og præcision i sit angreb. Battets vægt og vægtfordeling kan justeres specifikt til eget behov. 
 5. Osaka Vision Pro Control Touch 2023: Virkelig populært kontrolbat til en bred vifte af spillere. Komfort og kontrol er nøgleordene for dette bat, der er kommet rigtig langt ned i pris. 
 6. Oxdog Ultimate Pro: Oxdog er den nye dreng i klassen; Den øvede spiller får slagkraft, præcision og et ualmindeligt elegant design. 
 7. Babolat Counter Viper 2023: Et topklasse padelbat til den defensivt orienterede spiller, som vil have masser af kontrol og præcision, men alligevel også vil have fart nok til at vende forsvar til angreb.  
 8. Head Speed Motion 2023: Efterfølgeren til Head's legendariske Alpha-serie har ikke skuffet! Head Speed Motion 2023 er et lækkert allround-bat, som er hurtigt og nemt at sætte fart i bolden med.
 9. Babolat Technical Viper 2023: Babolats mest kraftfulde bat har ikke overraskende også fundet vej til listen. Særligt spillere med en stor smash og folk med en baggrund fra tennisbanen, elsker dette powerbat.  
 10. Pro Kennex Remate Pro: Et af markedets billigste padelbat i fuld carbon. Henvender sig til angrebsspilleren, som vil have slagkraft uden at ofre en formue.  

Brug for yderligere inspiration til padelgaver? 

Hvis du ønsker dig et nyt padelbat i fødselsdagsgave eller julegave, men endnu ikke har fundet det helt rigtige bat, så står Padellife altid klar med inspiration til gaver til padelspilleren. Du kan finde masser af inspiration til gavekøb i vores store guides med gaveidéer til hende og gaveidéer til ham opdelt i forskellige spillertyper og prisklasser. 

Næste artikel Niveauinddeling i padel: Introduktion til den nye skala og farveinddeling
-- subify Snippet Start -->