Gå til indhold
Velkommen til Padellife - din padelekspert!
Velkommen til Padellife - din padelekspert!

Juletilbud

Hos Padellife elsker vi julen! For hvad er skønnere end at bruge tid sammen med dem, du holder af - og måske glæde dem med noget lækkert padeludstyr? Vi står klar med masser af gode tilbud i vores store juleudsalg, hvor du kan købe julegaver til store rabatter på helt op til 60%. Klik dig ind på vores forskellige tilbudskategorier herunder: 

Juletilbud på padelbat

Juletilbud på padelsko

Juletilbud på padeltasker

Juletilbud på padelbolde

Juletilbud på padeltøj

Juleudsalg på grips

Juletilbud på tilbehør

Se alle vores juletilbud

 

Køb padel julegaver til familie og venner

Leder du efter den perfekte julegave til padelspilleren? Så er du kommet til rette sted. Vi er padelnørder, og vi guider dig gerne til den perfekte julegave i padeludstyr. 

Du kan roligt købe dine julegaver i god tid. Priserne på det populære padeludstyr er allerede sat ned, og det bliver ikke billigere end nu. Vi bytter julegaver helt frem til d.31. januar 2024, så du har over en måned efter Juleaften til at bytte din julegave. 

Shop julegaver online eller i vores fysiske butik

Ønsker du at springe køen over til julegaveræset, kan du nemt og sikkert købe dine julegaver her i vores webshop. Her kan du i ro og mag finde de bedste juletilbud og købe gaver uden stress og jag. Vi har allerede udvalgt en masse lækkert padel gear og hamret priserne helt i bund i vores juletilbud. 

Vil du gerne se varen, inden du køber den, er du selvfølgelig også mere end velkommen i fysiske butik på Julius Thomsens Gade 7, 1974 Frederiksberg C. Her kan du selv se vores brede sortiment, og du kan også få kyndig vejledning af vores personale, der selv er dygtige padelspillere med stor erfaring inden for sporten.

Vi har samme priser online og i vores fysiske butik, så du kan trygt handle der, hvor det passer dig bedst. 

Find inspiration til padel gaver

Er du i tvivl om, hvad du skal give i gave til en ven eller et familiemedlem, som spiller padel? Hos Padellife finder du altid et kæmpe udvalg af padeludstyr for enhver smag, så vi har helt sikkert masser af gode gaveindkøb klar til dig. Vi hjælper dig på rette vej med inspiration og gaveideer til damespilleren og gaveideer til herrespilleren. Alternativt er du altid velkommen til at kontakte os på info@padellife.dk, på tlf. 28927220 eller på chatten. 

Ofte stillede spørgsmål

Er der fri fragt på ordrer købt i juleudsalget?

Du får fri fragt på ordrer over 499 kr.

Hvor længe kan jeg bytte varer købt i juleudsalget?

Vi bytter varer købt i juleudsalget helt frem til og med den 31. januar 2024. 

Hvor meget kan jeg spare i Padellife's juleudsalg?

Du kan spare 20-70% på udvalgte produkter i vores juleudsalg. 

Hvornår skal jeg senest bestille for at få min pakke inden Juleaften?

Hvis du bestiller senest onsdag den 20. december kl.14.00, får du din pakke inden jul. Vi sender med GLS til nærmeste pakkeboks på din adresse. Bestiller du den 21.december frem til kl.14, er der også chance for, at du kan nå at få den inden Juleaften. OBS: Ovenstående leveringstider er retvisende i forhold til vores erfaringer fra tidligere år. Vi kan ikke garantere, at du får din pakke jf. ovenstående, blandt andet pga. ekstraordinær travlhed hos GLS, men tag det som et pejlemærke. 

-- subify Snippet Start -->