Gå til indhold
Velkommen til Padellife - din padelekspert!
Velkommen til Padellife - din padelekspert!

Januarudsalg

I januar er der traditionen tro januarudsalg hos Padellife. Det er nu, du kan købe det padelbat, som du aldrig fik i julegave. Det nye år er skudt i gang, og der skal ryddes ud i tidligere modeller i både padelbat, padelsko og tøj i såvel vores fysiske butik i København som i vores webshop. Derfor kan du altid gøre en god handel, når du shopper januarudsalg på udstyr til padel. Du finder en hel masse kvalitetsudstyr til vores elskede ketchersport, som ikke fejler andet, end at det ikke nåede at blive solgt sidste år. Du finder vores januarudsalg herunder - vi har inddelt det i kategorier, så du nemt kan finde lige det udstyr, som du leder efter:

Januarudsalg padelbat

Januarudsalg padelsko

Januarudsalg padeltasker

Januarudsalg padelbolde

Januarudsalg grips

Januarudsalg padeltøj

Se alle nedsatte produkter i januarudsalget

Køb padeludstyr på januarudsalg

Det kan være smart at vente til januar med at købe dit favoritudstyr til padel. Hvis du venter med at handle i de traditionelle shoppemåneder i november med Black Friday og hele Black Month og i decembers store juleudsalg og gaveindkøb, så kan du helt sikkert stadig muligheden for at købe padel-varer til store rabatter i det årlige januarudsalg.

Her hos Padellife holder vi naturligvis også januarudsalg hvert år. Her på siden kan du følge links til alle de forskellige kategorier af produkter, som netop nu er nedsatte – nogle af dem med rigtig mange procenter. At de traditionsrige januartilbud har et rygte for at være et udsalg, hvor man kan spare rigtig mange penge, er bestemt ikke opstået ud af den blå luft. Det er tiden, hvor du kan gøre et kup på indkøb af bat, sko, tasker, padeltøj til damer og herrer, overgrips, bolde og meget mere.

Januarudsalg på alt til padel hos Padellife

Hvis du ikke hæfter dig særligt ved at spille padel med det nyeste udstyr, så kan det være en favorabel idé at kigge efter dit næste padeludstyr i januarudsalget. Du ved måske allerede, om du skal have et padelbat med kontrol eller slagkraft, eller om dine sko skal være brede eller smalle i pasformen. Ja, måske du allerede har et favoritbat eller et par yndlingssko til padel? I så fald behøver du ikke vente på næste sæsons nye modeller, men du kan derimod købe sidste års model til en ekstra nedsat pris. 

Har du allerede noget i kikkerten, men hvor budgettet tidligere på året ikke tillod det, er januarudsalget på padel en overvejelse værd. Det kan selvfølgelig også være, at du har is i maven og bare har ventet tålmodigt på, at dit favorit padelmærke bliver sat ned i pris. I begge tilfælde kan det betale sig at bekæmpe trangen til at købe for i stedet at slå til i januar. Det er et lille sats på, at varen ikke bliver udsolgt, men til gengæld giver du dig selv chancen for at købe det til store besparelser i starten af det nye år.

Se dig godt omkring i vores store udsalgskategori og lad dig friste af de kraftigt nedsatte priser. Og husk, bare fordi priserne er lave, er kvaliteten det absolut ikke!

Januarudsalg både online og i fysisk forretning

Hos Padellife kan du altid forvente at finde et godt tilbud i januar på de mange fede padel brands. For at gøre det så nemt for dig som muligt at købe kvalitetsudstyr til padel får du samme gode rabatter i vores online webshop på Padellife.dk og i vores store padelshop på Åboulevard 15, 1960 Frederiksberg centralt i København.

-- subify Snippet Start -->